Traditioner i Frito

Morgenmadsarrangementer

Fire gange om året inviterer vi alle forældre, søskende og børn på morgenmad i Frito. Vi serverer lækker morgenmad og alle har rig mulighed for at få snakket sammen på tværs af klasser og årgange. Snakken går mens der spises pandekager, røræg, pølser og morgenbrød og vi plejer at være rigtig mange, der sammen har en hyggelig morgen.

morgenmad

Storgruppeovernatning

Storgruppen er for vores børn fra 2.-4. klasse. Hvert år, når vi nærmer os sommerferien, har vi vores traditionelle overnatning for storgruppen. Det en aften/nat med mad masser af sjov og ballade og en dag børnene ser frem til i lang tid.

overnatning

Juletræstur

Hvert år tager vi til blokhus på juletræstur. Vi skal finde årets juletræ til Frito, lege i skoven, spise æbleskiver og drikke varm kakako. Vi plejer at danse om juletræet derude, synge julesange og sidst men ikke mindst skal vi hoppe i takt for at får lyset på juletræet til at tænde.

juletræstur

Fælles løb

I løbet af året har vi nogle fælles ”løb”. Blandt disse kan nævnes julestrømpeløbet og kastanjeløbet. Løbet går ud på at løbe rundt og prøve nogle opgaver – det er ikke svært, så alle kan være med. Hver opgave udløser fx en pebernød eller en kastanje. Alle i huset deltager, og det er med til at bidrage til en rigtig god fællesskabsfølelse, at lave noget vi alle er fælles om og har det sjovt med.

fællesløb