Udbud af uddannelse

Søndermarksskolen er en folkeskole der er placeret i udkanten af Rønne, tæt på Rønne Plantage, idrætshal, svømmesal og boldbaner.

Til skoleåret 2018/19 stod skolen klar efter en stor byggeproces, hvor skolen er blevet renoveret og der er blevet bygget om og til. Skolen fremstår nu med tidssvarende og indbydende læringsmiljøer. Især fag- og fællesområder har gennemgået en forvandling, men de eksisterende klasselokaler er også blevet forbedret. I alle lokaler er der blevet optimeret på akustik, lys og ventilation, og der er kommet nye IT-løsninger.

Den nye Søndermarksskole danner hver dag rammen om omkring 500 glade, forventningsfulde og energiske børn og unges læring i klasser fra 0. – 9.

Hvis du er interesseret i at høre mere om skolen, er du meget velkommen til at kontakte kontoret eller lederen for den afdeling du overvejer at indskrive barn/børn til.

Hvis du ønsker at indskrive dit barn, skal du bruge blanketten Anmodning om skoleskift på brk.dk. Du finder blanketten ved at gå til brk.dk ved at klikke her. Klik derefter på Skal dit barn flytte eller skifte skole?